OHV heft het glas

De collega’s van OHV Vermogensbeheer zijn actief in de financiële media op platforms als Fondsnieuws, FD, De Financiële Telegraaf, IEX en vele andere. Expertise wordt gedeeld als visie en columns op vrijwillige basis en met veel plezier.

Een mooie gelegenheid op de laatste werkdag van dit bewogen jaar om even stil te staan bij een aantal van deze artikelen.

FD-redacteuren blikken terug op het nieuwsjaar en brengen een toost. Op de mensen over wie zij schreven en wiens verhalen het turbulente jaar 2020 illustreren. In dit stuk van het FD van 30 december jl. prijkt onder meer collega Richard Abma.

 

Ook een mooie bijdrage van een post van Camiel van Roosmalen op Fondsnieuws over de impact van de coronapandemie op medewerkers uit de financiële sector.

Ten slotte een eervolle vermelding van collega Edin Mujagic in IEXProfs: In de rubriek ‘De 20 best gelezen verhalen van 2020’ van 31 december jl. heeft onze hoofdeconoom een plaats behaald in de top 5.

Ook in 2021 zal OHV haar professionele zienswijze met u delen. Voor nu een fijne jaarwisseling gewenst en veel leesplezier volgend jaar.

 

Het bericht OHV heft het glas verscheen eerst op OHV.

Source