Nieuwe e-Cash: daar komen de kansen

Aankomende vrijdag is het zover: loslopende stieren in de vorm van een golf aan kansen op Bull Day in Den Bosch. Welke enerverende sprekers zullen hun visies en tips met u delen?

Nieuwe e-Cash: daar komen de kansenIn deze e-Cash wordt veel aandacht besteed aan dit Bossche event voor beleggers. Handige schema’s maken duidelijk wie wanneer spreekt over de aandelenmarkten, kansen, beleggen in producten met een hefboom, de kansrijke rust van ETF’s en de inzet van technische analyse. Het zijn allemaal bouwstenen voor een beter rendement. En vergeet niet: als Cash-lezer bezoekt u dit event gratis! Gebruik daarvoor de code CC19 op bullday.nl.

Freek Tewes neemt u weer mee in de kansen die de Oranjeportefeuille heeft geboden. De AEX stijgt, maar de Oranjeportefeuille knalt. En zoekt u een buitenkansje, dan vindt u Tencent in de column van Martine Hafkamp.

Om effecten te verhandelen zult u gebruik moeten maken van een transactieplatform. Er zijn vier belangrijke criteria: kosten, gebruikersgemak, handelsmogelijkheden en service. Wie krijgt het hoogste cijfer voor wat? Lees!

Klik hier om de e-Cash te bekijken

En veel plezier op Bull Day!

Lees hier het orginele bericht:

Categorised in: Eddytorial, Opinie

%d bloggers liken dit: