Cashcow Financial Tabloid: horen, zien en kopen

Natuurlijk geven we u als Cash-lezer ook de gelegenheid om de digitale versie van de Cashcow Tabloid te bekijken die we vrijdag met De Telegraaf hebben gedistribueerd. Naast veel interessante beleggersgerelateerde artikelen, vindt u hier ook de nodige voorpret voor Bull Day op 22 maart.

Cashcow Financial Tabloid: horen, zien en kopenU kent ze wel, de verhalen van met pijlen gooiende aapjes naar gouden kansen op een prikbord. De AFM zou ze waarschijnlijk direct een boete opleggen, omdat die aapjes meer met de ontduiking van de wet op de kansspelen bezig zijn, dan met het beleggen, waarvoor u op 22 maart naar Bull Day komt in Den Bosch.

Aandelen en andere effecten kopen is een serieuze zaak. Vaak is het lucratief. De Dow Jones is sinds 1952 met tegen de 19.000% gestegen ofwel met rond de 300% per jaar. Sinds 2009, dus na de reactie op het uitbreken van de financiële crisis, steeg de Dow met gemiddeld 23% per jaar, de DAX deed het zelfs nog iets beter met 24%, maar de AEX moest genoegen nemen met gemiddeld 15% per jaar. Goud was in de afgelopen 10 jaar geen ‘partij’ met een gemiddelde prijsstijging van 8%. Daar komt bij dat de euro/dollar in de afgelopen 10 jaar met iets meer dan 10% is gedaald.

Terugkijken biedt enig houvast. Het biedt een kader voor nieuwe kansen. Tijdens Bull Day wordt u overladen met kansen en visies van onder meer Martine Hafkamp, Bob Homan, Martin van Gooswilligen, Nico Bakker, Martijn Rozemuller, Willem Middelkoop en Cees Smit. U zult ze tips horen geven, u zult ze zien en wellicht hun adviezen opvolgen door de effecten te kopen. Als Cash-lezer kunt u hier zelfs gratis naar toe! (gebruik daarvoor de code CC19 op bullday.nl)

De bijgaande tabloid biedt u alvast de nodige voorpret.

Klik hier om de Cashcow Tabloid te bekijken

Lees hier het orginele bericht:

Categorised in: Eddytorial, Opinie

%d bloggers liken dit: